Veninder forevigt

Veninder forevigt

veninder-forevigt-blog

Det her er mine to aller bedste veninder. De har altid fyldt mit hjerte med kærlighed!

Det er de 2 veninder, jeg ved jeg altid har og aldrig mister. De er der altid for mig, og jeg er der altid for dem. Vi kalder os selv “klub 23”, da vi selv mener, vi aldrig bliver ældre end 23, haha! Der gemmer sig rigtig mange goooode tider i vores år som 23.

Charlotte, også kaldt “Char”,  er hende med den orange trøje. Hun kommer med de sjoveste kommentarer. Hun er altid ærlig. Elsker hende, især når vi er på vores byture, og sangen “slem igen” bliver sat på. Den minder mig så meget om hende, og vi har de bedste minder bag den sang.

Julie, også kaldt “julle”, er hende med den pink trøje. Hun er altid klar. Hvis jeg synes, der skal ske noget en aften, så er Julies humør altid klar på at lave sjov og ballade. Hun er nede på jorden, og jeg nyder hendes selskab. Julie giver den altid gas på dansegulvet i byen,og er ligeglad med, hvad folk tænker.

Lige kommet hjem fra Paradise Hotel.

Billedet, I kan se, er taget et par dage efter min hjemkomst fra Mexico og Paradise Hotel.

Gaaaaaal, de var savnet, mens jeg var der nede. Alt det jeg gerne ville fortælle dem, men ikke kunne. De har virkelig støttet mig i min rejse. Fra min tilmelding til programmet til casting, og pludselig skulle jeg rejse til Mexico. De forstår mig altid. Selvom de ikke altid synes, de ideer jeg får, er de bedste, så støtter de mig alligevel. De betyder lige så meget for mig som min familie. Kunne ikke leve uden dem. De er unikke og ingen kan tage deres plads.

I er mit et og alt


1 kommentar

  • Consequently, constantly attempt to mix up your game and don’t allow them any area to take it effortless.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veninder forevigt