Den sidste tid på hotellet

Lidt til alle sushielskere

Hvor skal du have sushi næste gang?
Tapashi Sushi Aarhus

I skal høre om et af de bedste sushisteder, hvis man skal ud og spise sushi!
Jeg er en rigtig sushielsker med meget stort S. Det er noget af det bedste mad, jeg kan få.
Det smager så fantastisk. Mathias er også vild med sushi! Han siger, man ikke kan elske noget, som ikke kan elske igen. Men jeg ELSKER Sushi, også selvom sushien ikke kan elske igen, haha.
Tænk, at sådan noget mad kan gøre mig så glad.

Min yndlingssushi: Sushien er rigtig høj kvalitet. Min yndlingssushirulle fra Tapashi er Tusindårsskoven. Den smager helt vidunderligt. Den skal prøves, det er en vinder. Den ligger nummer 1 på menukortet, hvis jeg selv skulle bestemme.

Indbagte rejer:
Hvis der er noget, der smelter i min mund. Så er det alle de sushisnack, man kan få. Tempurarejer og en masse chilimayo, så er jeg glad! Eeeej, jeg bliver helt lækkersulten ved tanken. Jeg ved ikke, om det bare er mig? Men jeg kan altid spise en ekstra tempurareje, når jeg er mæt. Til sidst snupper jeg altid lige en eksta og dypper den i chilimayo, haha! Det er en typisk mig-ting. 
Deres kartoffelrejer er de bedste af alle deres rejer! DE SKAL PRØVES. Jeg har aldrig prøvet at få dem andre steder end ved Tapashi Sushi. De er et must try!
Hvis man er vild med det hele, så skal man vælge den menu, som hedder rejefamilien. Så er man på den sikre side. Det er en rigtig god blandning af lidt forskellige måder at tilberede rejerne på. 

Hvis I er lige så lækkersulten efter Sushi, som jeg er lige nu! Så kan jeg kun anbefale Tapashi Sushi i Aarhus. Deres restaurant er hyggelig. De har en rigtig dygtig sushikok, og det kan smages på Sushien. Tapashi Sushi er klart en af de bedste sushiresturanter jeg har prøvet.
MUM her fra og velbekomme.

Knus Trine <3

1 kommentar

  • Kamilla

    Årh ja- 1000årsskoven er også helt klart min favorit- har aldrig været på tapashi men på umashi inde i Odense. Og det er helt klart mit favorit sushi sted- eej alt deres sushi er så lækkert. Sidst min veninde og jeg var derinde havde vi bestilt så meget sushi (måske for meget) at tjeneren var nød til at bede os om at flytte til et 4 mandsbord i stedet for. 🤣

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sidste tid på hotellet