Skuffet

Flytter ud

Så er vores lille kollektiv-eventyr slut i Aarhus.

Vi har nemlig valgt at flytte fra hinanden. Det har været en fantastisk tid, som jeg aldrig glemmer.

Det har ikke altid været lige nemt at bo 3 Paradise-deltagere sammen. Men vi har haft det rigtig godt og haft mange gode stunder sammen. Nicolaj er 28, Elina er 20, og jeg er 24 år. Med den lidt store aldersforskel, følger der mange ting med. Vi er alle 3 meget forskellige og gør tingene på hver sin måde. Så vi har haft en del ting, vi har snakket om, hvordan vi skal gøre det, og hvordan det vil fungere. Vi har fået det til at fungere rigtig fint. Men nu er den korte tid i lejligheden ved at være slut, og den var nu rigtig god. Nu vil vi alle gerne gå hver til sit.

Vi har holdt mange sjove fester i lejligheden. Alle har været velkomne oppe ved os, da vi har en masse plads. Oprydningerne efter festerne har været lange, men vi når det altid til sidst, når vi hjælper hinanden. Vi har også været på barjobs sammen. Så vi har brugt en del tid sammen i vores hverdag og i weekenderne. Det bliver en lille smule underligt, at de ikke er der hver dag mere.

Vi skal være ude af lejligheden d. 1. oktober. Der starter et nyt kapitel i vores alles liv.
Jeg tror, det er en god tid, vi har valgt at flytte fra hinanden. Jeg kan mærke, at det passer rigtig godt, inden at vi får nok af hinanden. Det er altså ikke altid lige nemt at bo 3 så forskellige mennesker sammen. Men vi klarede den da. Vi er jo voksne mennesker, og vi har hver vores drømme.
Nu vil vi alle sammen ud og gøre vores drømme til virkelighed – bare hver for sig.

Knus fra mig <3

5 kommentarer

 • Kirstine Madsen

  Hej Trine. Det er super spændende at læse din blog og har fulgt med de sidste par uger, hvor jeg læste alt fra starten. Jeg underviser på universitet i netop dansk sprog. Og det glædede mig, at du skrev så grammatisk korrekt – jeg var virkelig imponeret. Ganske få mestre grammatik som dig. Men jeg synes, du er faldet lidt af på den de sidste par indlæg? Det synes jeg er smadderærgerligt. Jeg synes du igen bør være mere omhyggelig 😀😀
  Kan du have en rigtig dejlig dag.
  Kram Kirstine.
  Du er virkelig min guilty pleasure nummer 1 🤣

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Skjollander

   Det er godt at høre. Jeg gør mit bedste. Kan ikke rigtig lave om på mig selv. Har altid været dårlig til det. Jeg er bare frisør og klippe kunder i min hverdag. Jeg er ikke en dansk lærer. Så jeg har kun haft dansk på 9 klasse niveau. Så det er slam nok derfor! Der er andre ting jeg går lidt mere op i. Bare mit indhold er godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annika Bjerre

   Jeg tror du misforstår Kirstine 😜😜😜 Jeg læser det, som om hun roser dig rigtig meget for dit sprog. Men at du bare ikke har været så grundig, som du plejer her de sidste par indlæg.

   Knus og kram Annika

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nono

  Flytter du så sammen med Mathias? Og Elina sammen med bro?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Skjollander

   Jeg laver et blog indlæg om det snart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skuffet