Min hud!

Laks og Karry

NEM fiske ret

Rigtig mange af jer har skrevet til min laks og karry ret. Jeg har haft meget travlt med flytning. Derfor har den været længe under vejs. Lige nu er jeg midt i et kæmpe flytterod. Men det vil jeg ikke fortælle så meget om lige nu. Det kan i høre om i et andet blog indlæg som er på vej.

Nu til min Laks og Karry ret. Den smager himmelsk! Så i skal prøve at lave den.

Opskrift:
Det skal du bruge:
Frisk laks
Økologisk kokos mælk (light).
Mango
Champignon
Forårsløg
Fraiche (cheasy 5 %)
Frisk dild
Frisk Persille
Citron
Salt
Pepper
Karry
Sød chili sause.
Bønner (økologiske)
Ost med lavt fedtindhold.
Pastaen – Den er købt. En kikærte pasta med høj protein indhold. Tager 2-3 min at lave i kogende vand (NEMT)

Her har jeg hakket alle mine grønsager, så de er klar til at komme på en pande. De må gerne hakkes groft.

Sovs.
– Massere karry.
– Kokosmælk (light) en hel dåse.
– Lidt af den hjemmelavet fraiche dip.
– Citron.
– Sød chili sovs.
– Dild og persille.
– Mango.
– Forårsløg.
– Champignon.
Først skal alle grøntsagerne svitses på panden så de for en flot glød. Derefter tilføjes resten og røres sammen til en sovs.

Laksen er færdig. Jeg har pyntet det med en masse persille for at tilføje lidt eksta frisk smag. Mathias er virkelig vild med persille, så det er ham som har valgt hvor meget der på.
– 10 min i varmluft ovn med laksen.
– Tag laksen ud af ovnen, og tag kokosmælk sovsen ud over laksen.
– Husk at tilsmag med salt, pepper og massere karry.
– Lad det få yderlige 10 min i ovnen.
– I alt skal laksen have 20 min i ovnen.

I kan nok se chipsene på bordet. Det er dild chips. De er ikke sunde, nej. Men de var med til at gøre maden lidt eksta lækkert, mens vi ventede på maden blev færdig i ovnen. 

Hjemmelavet dild/persille dip:
– Fraiche (cheasy 5 %)
– Frisk dild.
– Frisk Persille.
– Citron
– Salt og pepper.

Håber i selv vil kunne lave maden der hjemme. Det er rigtig nemt at lave. Det tager Ca 30 min, også er der mad på bordet. Det er nemt til de dage hvor alt skal gå ekstra stærkt. 

Velbekomme Trine <3

2 kommentarer

  • Wow, det ser helt vildt lækkert ud! Det var faktisk et “uheld”, at jeg trykkede på dette indlæg – jeg ville ind på et af dine andre indlæg – men nu er jeg glad for jeg så det!
    Hvor kan man finde de der dildchips? Jeg glæder mig til at prøve at lave retten selv! 😄

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Skjollander

      tak :). du kan finde dem i spar butikker. Der har jeg købt dem.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hud!