Laks og Karry

Flytte Flytte Flytte

Hvor flytter jeg hen?

Jeg flytter til Odense sammen med Mathias. Det er en rigtig stor beslutning. Men samtidig føler jeg at det er den helt rette beslutning. Jeg er så GLAD!

Vi flytter hjem til Mathias forældre i en lille by som hedder Stige. Den ligger meget tæt på Odense.
Men jeg føler selv, at den ligger et stykke væk fra byen. Har altid været en pige der er vild med at bo midt i der hvor alt sker. Jo tættere på centrum jo bedre, jeg er nok bare en by pige.
Cafe, kaffebar, restauranter, shopping, og drinks er din nabo når man bor så centralt. Allerede det, beskiver lidt om mig. Det er en dyr fornøjelse at kunne lide disse ting. Så Stige kan måske være en mulighed for at Mathias og mig kan sparre penge op.

Mathias mor er simpelhen så sød. Hun har sat en sko hylde op, og stativ til alle mine kjoler. Det sætter jeg stor pris på.
Jeg har ret meget tøj, så det er rart at der er god plads til det.

Lige nu, pendler jeg frem og tilbage fra Odense til Aarhus. Mit arbejde ligger i Aarhus, men jeg bor i Odense. Det er heller ikke det smarteste. Men jeg er glad for mit arbejde ved Poul M. Jeg har fået lov til at arbejde tirsdag og fredag hver uge. Det gør at jeg ikke skal bruge så meget tid på transport.
Sådan skal det ikke blive ved med at være, men lige nu er det fint.
Så har jeg massere tid til at blogge, Jubiii!

Jeg glæder mig til at Mathias skal vise hele Odense frem til mig, og til vores fremtid sammen.

Knus Trine <3

6 kommentarer

 • Louise

  Åh hvor dejligt for jer Trine! Håber på alt godt for jer to skønne mennesker! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy

  Bor selv i søhus, en lille kilomet fra stige. Området herude er helt fantastisk især når man lærer det at kende. Hvis man elsker frisk luft og lange gå/løbe ture så er der de mest fantastiske ruter herude! Du kommer til at elske at bo her!😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Velkommen til Odense 🤗 jeg bor selv i Odense og det en dejlig by 🙈 stige er os skøn li ned til kanalen , har gået mange ture der da jeg var sammen med min Eks , som boede i stige 😍 . Så hej fra en Odense pige 🤗 .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Trine. Hvad med jer og elina? Er i uvenner eller hvad er der sket der? Synes aldrig man ser jer sammen mere. Og Mathias lavede en story her for noget tid siden, som kunne forstås som om i var uvenner 🤔

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Skjollander

   Laver et blog indlæg om det en dag. Men Elina og mig taler ikke sammen mere. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Fedt at i flytter sammen her i Odense. 🙂
  Du må hilse din svigermor fra mig, hun er min tidligere kollega. 🙂 Rigtig god weekend til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laks og Karry