Min første brystoperation

Mine nye bryster

YEEES, nu har jeg fået mine nye smukke bryster.

Jeg er meget imponeret over, hvad man kan lave i dag. Tænk, at en mand som Waseem kan være så dygtig og lave så flot et stykke arbejde. Jeg er rigtig glad og tilfreds. Nu glæder jeg mig bare til, at de heler fint sammen, så jeg kan se det endelige resultat. Jeg skal til tjek på fredag d. 15. ved ham. Så vi sammen kan se resultatet. Det glæder jeg mig til!.

Jeg blev indlagt d. 5. november. Operationen tog en time, og jeg var hjemme samme dag. Jeg fik mad efter operationen, det var virkligt  noget lækkert mad. Jeg sov en del, og Mathias var ikke helt tilfreds med at vente så længe. Jeg lå jo i en lækker seng og slappede af, mens han sad i en stol og ventede på mig. Han var en rigtig god støtte at have med og er taknemlig for, han støtter mig og hjælper mig.

Alle de ansatte ude på Gildhøj Privathospital var meget flinke, og de hjælp med alt, jeg havde brug for hjælp til. De var der med det samme. Alt i alt var hele oplevelsen helt i top.

Gildhøj Privathospital får en meget stor anbefaling af mig. De er dygtige til deres arbejde, hele stemningen omkring en er rigtig behagelig.

Jeg er rigtig glad og tilfreds. Jeg er ikke så meget for før- og efterbilleder, da jeg ikke viser mine bryster til hvem som helst.
Men før havde jeg 425 ml i runde implantater. Nu har jeg fået 625 ml i med dråbeformede implantater. De har også fedtsuget en lille smule ved mit bryst lige ved min armhuler, fordi jeg havde sådan nogen små deller, som jeg har hadet rigtig meget både inden og siden min sidste operation.

Jeg håber, I synes det er fedt at følge med i det hele både inden og efter operationen. Der kommer selvfølgelig mere opdatering omkring mine bryster senere. Og ellers kan I altid følge med på Instagram.
Lige nu glæder jeg mig bare til, at jeg skal have mit outfit på til nytårsaften. De her bryster skal nok få alt til at spille, for de er blevet så flotte. Jeg synes, at hvis der er noget man er ked af ved sin krop, så skal man lave om på det, hvis man har lyst. Det man kan lave om via træning, synes jeg selvfølgelig man skal kæmpe for og nå sit mål. Jeg har selv mål med min krop, og der skal træning til, der må man kæmpe lidt selv og yde noget. Der er ting som kommer naturligt og kræver hårdt arbejde, og man ikke kan opnå med en operation, husk altid det. Jeg synes, det er spændende, hvad man kan lave i dag, og hvor dygtige lægerne er.
Men hvis man har lyst til at få støre bryster, rettet en rynke, eller hvad man ellers kan, så synes jeg da, man skal gøre det, hvis det er det, man vil. Livet er for kort til andet efter min mening. Vi bestemmer heldigvis over os selv. Man skal bare huske på sundhed, og hvad der er sundt for kroppen. Så operationer er ikke altid den rigtige vej. Kost og træning er vigtigt for at opnå den krop, man gerne vil have. Nu skal resten af min krop bare i træning igen, Det er ikke sjovt at holde pause, når man er vant til at træne hver dag.

Tak for jer og tak til Waseem for at lave et godt stykke arbejde.
Knus fra mig, og husk at elske jer selv og jeres kroppe, vi er alle forskelige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første brystoperation