Tinderbox gik stærkt

Paradise hotel – Begyndelsen

Min oplevelse fra start

del 1:

Spontan beslutning …
Jeg sad en aften og kiggede lidt frem og tilbage på min computer. Jeg havde boet i Århus i noget tid efter hånden og følte og derfor trængte jeg til nye oplevelser i mit liv. Jeg så de søgte nye deltagere til Paradise Hotel og tænkte ikke videre over det og skrev en mail, jeg ville sende afsted.
Jeg kunne ikke sende mailen, så tænkte det kunne være lige meget. Jeg havde jo aldrig selv drømt om at være med, men har altid synes, det kunne være sjovt at prøve selv. Dagen efter så jeg, at mailen stod der endnu, og med et “pyt” prøvede jeg at trykke på “send igen”, og der blev den endelig sendt.

Dagen efter kom der opkald.
Et nummer havde ringet til mig nogen gange, og jeg var sikker på, at det var en sælger. Jeg ville ikke tage den, da jeg ikke magtede at snakke med dem. Lidt tid efter fik jeg en SMS fra TV3, hvor der stod, jeg skulle ringe, da de gerne ville snakke med mig.
Jeg ringede tilbage, og de fortalte, at de ville have mig til carsting. Tankerne fór rundt i hovedet på mig: “Jubiiii, det er ikke til at forstå, hvorfor mig?”

Om aftenen …
Jeg havde besøg af mine to bedste veninder Charlotte og Julie. Jeg sagde til dem, de skulle høre noget, som måske var lidt en åndssvag ide. Men de kender mig … Så de grinede og blev nysgerrige. Jeg tror, ikke de var så forbavsede.
Jeg fortalte dem, jeg skrev den her ansøgning til Paradise Hotel, og at jeg nu skulle til casting. De var helt vilde og sikre på, jeg nåede hele vejen. Jeg tænkte bare: “Ja ja, lad os nu se”.

Tiden gik stærkt.
Jeg var til min første casting. Der gik en uges tid, hvor jeg ventede på svar. Jeg blev ringet op, fordi jeg var gået videre til slutcarsting. Der tænkte jeg, at nu var det altså alvor – ringede til min chef med det samme og fik lov at holde fri, hvis jeg nu skulle gå videre.

Det endte med jeg købte et sæt nyt tøj ….
Der var gået nogen uger, og jeg skulle afsted til slutcarsting i København. Da jeg var på vej til slutcarsting, fandt jeg en butik og købte et sæt nyt tøj. Kunne mærke, jeg ikke følte mig 100 % tilpas i det, jeg havde med. Og der er altså langt fra Aarhus til København, når man har tøjkrise.
Jeg fik ekspedienten til at klippe prismærkerne af, og jeg tog afsted til casting.
Det gik overraskende godt. Jeg havde taget min makeuptaske som min personlige ting.
Hvis der er noget, der beskriver mig godt, så er det den. Jeg går rigtig meget op i mit udseende, og det er svært at leve uden den, da det er noget, jeg bruger hver dag.

Billedet er taget efter slutcarsting. Jeg skulle i byen med min efterskoleveninde Christine. Nu når  jeg var i København, skulle man da selvfølgelig have en bytur med. Sådan er jeg. En god veninde og en bytur er en god slutning på en god dag.

Det ventede opkald! “Du skal til Mexico”. Jeg var helt vildt glad og kunne ikke helt forstå det. Men ringede med det samme til min mor og sagde, jeg skulle afsted. Hun var lige så glad som mig.
Nu havde jeg bare travlt med at nå at komme lidt i form. Hvilket jeg vidste, jeg aldrig ville nå. Men nåede da at bruge en del tid i fitnesscenteret inden. Men pyt, skulle jo afsted for at få en sjov oplevelse – det nok skulle gå.

Mode mexico.
Det blev tid til, at jeg skulle afsted. Mine venner og veninder troede, jeg skulle på makeupkursus i New York. Mine kunder på jobbet og kollegaerne troede, jeg skulle rejse til Florida. Alt sammen var en stor løgn.
Men man skriver under på en kontrakt, inden man tager afsted, hvor der står, man ikke må fortælle, man skal afsted. Det var svært, at man intet måtte sige. Men det var også ret sjovt, ingen vidste, hvad jeg faktisk rigtigt skulle lave på min ferie.

Nu skulle jeg afsted til Paradise Hotel.
Wuuup wuup, hahahah. Havde de vildeste sommerfugle i maven. Man skal prøve det for at forstå det. Jeg tog flyveren hele vejen til Mexico helt alene. Jeg vidste ikke, hvad der ventede mig på den anden side af jorden. Jeg vidste bare, at jeg skulle ned og møde en helt masse, vidunderlige mennesker og måske få mit livs største oplevelse. Jeg anede ikke, hvad jeg gik ind til. Nu tog jeg bare afsted.

Del 2 kommer snart:
Næste del er om min oplevelse og følelser, mens jeg er på Paradise Hotel, kommer snart.
Glæd jer, for det bliver godt. Der kommer en masse om mine følelser hele vejen igennem med Mathias, hvordan mit første indtryk var af alt, hvordan jeg havde det med Lenny smed Mathias ud af Hotellet og hvordan det føltes at ryge ud lige inden finalen …

Knus Trine.

2 kommentarer

 • Maja

  Nu skriver du at ingen måtte vide at du skulle til Mexico? Men du fortalte da dine veninder at du skulle til casting? Fortalte du dem så bare efterfølgende at du ikke var gået videre? Og man må vel godt fortælle sine forældre at man rejser?☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Skjollander

   Det var mine to aller bedste veninder som jeg ved at jeg kan stole på. Så de vidste hele tiden jeg skulle afsted. Dine forældre må gerne vide det. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderbox gik stærkt