Paradise hotel - Begyndelsen

Mit ophold på Paradise Hotel

Ankommet til Paradise Hotel

del 2

Da jeg ankom til Mexico tilbragte jeg en uge på et lille, lokalt hotel. Jeg fik taget billeder og lavet introvideo. Det var megacool at prøve. Har aldrig prøvet sådan noget før. Jeg løb små ture og spiste en masse lækkert mad og solede hele ugen.
En dag fik jeg besked om, at jeg skulle stå klar tidligt om morgenen. Jeg havde lidt en ide om, hvad der skulle ske. Jeg håbede jo, at det var fordi, at jeg skulle tjekke ind på Paradise Hotel.
En sød, mexikansk mand hentede mig i en bil, hvor jeg blev kørt afsted. Jeg fik et bind for mine øjne.
En af de personer, som arbejder ved Mastiff hentede mig i bilen,og tog mig i hånden. Han fulgte mig på vej med bind for mine øjne.
Der blev sagt, at jeg skulle tage bindet af.
Så stod jeg der foran porten til Paradise Hotel. Det var så vildt. Nu skulle jeg jo snart ind af den port. Jeg kunne ikke forstå det. Det var en vanvittig følelse.

Porten blev åbnet: “3,2,1″ lød det, og jeg var inde. Så var optagelserne i gang. Nu var det virkelighed. Nu var jeg med i Paradise Hotel sæson 14. VIIIIIILDT!

Mødet med de 9 andre deltagere:
Jeg syntes det var en meget grænseoverskridende måde at møde hinanden første gang.
Vi var næsten nøgne, og det var ikke normalt tøj. Drengene var virkelig svedige. De svedte så meget, at jeg ikke kunne se, hvordan de ordenligt så ud. Jeg var lidt skuffet, lige da jeg så drengene, for jeg havde forestillet mig noget andet. Men jeg kendte jo ingen af dem. Pigerne virkede rigtig flinke. Mit indtryk af hele starten var godt. For personlighed spiller en rigtig stor rolle. Så tiden måtte vise, hvordan folk var.

Tiden gik stærkt: Jeg blev den mest populære pige på hotellet. Jeg fik rollen som elevrådsformand. Men det aller bedste var, da jeg fik Mathias som partner. Jeg følte, jeg havde styr på det hele inde på hotellet. Jeg følte mig selv som en stærk spiller, der havde styr på spillet.

Billedet er taget i skoleugen. Jeg valgte at blive i min klasse. Det viste sig at være en god beslutning.

Mathias og jeg havde et rigtig godt øje til hinanden på hotellet. I starten ser man, hvor sød Mathias synes, jeg er. Man ser også, at jeg synes Mathias er sød. Men det fortæller jeg bare ikke til ham, hehe!
Jeg havde virkelig svært ved at stole på folk. Jeg stolede heller ikke 100 % på Mathias i starten. For jeg var jo bange for, folk så mig ude af Hotellet.
Begyndte at blive mere og mere glad for Mathias. Det var så rart, når vi skulle sove om aftenen – at vi kunne ligge og snakke sammen. Det var noget af det bedste efter en dag med en masse nye oplevelser. Mathias var altid så god til at lytte, og vi forstod altid hinanden. Vi stod stærkt. Jeg synes helt klart, vi var det stærkeste par på hotellet. Jeg endte også med at stole på ham 100 %, som tiden gik. Jeg kunne godt mærke, at det var rigtigt mellem os.

Det, som fangede mig ved Mathias, var, han altid havde det megagode humør. Han var så sjov, og jeg kunne altid grine, når han var der. Han kom altid over til mig og sørgede for, jeg havde det godt. Han var god til at underholde alle på hotellet. Jeg blev bare rigtig glad for ham på kort tid!

Mange af jer har spurgt, hvordan jeg havde det med Mathias på hotellet: Jeg havde det rigtig godt med ham på hotellet. Jeg havde det godt med alle på hotellet. Men jeg kan da vist ikke lægge skjul på, at efter Mathias røg ud, var det ikke det samme. Han gjorde bare min tid på Paradise Hotel helt speciel.

I har spurgt om Mathias og mig snakker meget sammen efter vi kom hjem:
Ja, det gør vi! Vi ses rigtig tit! Vi er jo også kærester. Så det ville være underligt andet. Vi har det rigtig godt sammen. Lige nu hygger vi os bare rigtig meget sammen og nyder hinandens selskab. Vi har en masse i fremtiden, vi gerne vil sammen. Men alle de ting laver jeg et blog indlæg om, når tiden er til at fortælle mere om det. Det vigtigste er bare, at vi har det godt og elsker hinanden.
Jeg havde aldrig troet, at jeg kunne blive så forelsket. Især ikke at jeg skulle møde kærligheden på Paradise Hotel.

Sex på tv: At have sex på tv var noget jeg IKKE skulle!! Meeeen, der sker altså bare nogen ting på det hotel. Især når man så bliver rigtig glad for en person. Det havde jeg ikke regnet med … Jeg havde planlagt hjemmefra, at jeg ikke skulle have sex på tv. Men så møder jeg Mathias. Det er svært at sige, det må man ikke, og det må man godt. Jeg har nærmest kun gjort ting, jeg sagde, jeg ikke ville gøre. Men jeg er stolt af alt, jeg har gjort. Så jeg fortryder intet. At jeg så er kærester med Mathias i dag er jo bare dejligt. Det er rart, vi har kunne sidde sammen foran tv’et og se de pinlige øjeblikke.

Del 3 handler om, da Lenny smider Mathias ud, hvordan jeg har det med Lenny i dag og hvordan jeg havde det, da jeg skulle forlade hotellet.

Kram Trine <3

11 kommentarer

 • Mette

  Hej Trine 😊

  Det kunne være lidt fedt, hvis du kunne lave et oplæg omhandlende ‘bag kameraerne’ – hvor meget af det vi ser er opstillet af TV3, Når I laver jeres interviews, hvordan får I at vide at I skal komme derop? Par ceremonierne – de interviews der er under parceremonien, er de lavet efter eller midt i det hele? Og ja sådan forskellige ting 🙂 Mvh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Skjollander

   Jeg må ikke fortælle alt om hvad der sker bag kammerat for TV3. Det er kontrakt jeg har skrevet under på.
   Trine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris Katrin

  Du er så sød trine og du var klart min favorit på hotellet. Jeg føler bare at det er min pligt at fortælle dig, at selskab ikke har noget med en selv eller et skab at gøre og dermed bliver skrevet uden v. Kram herfra :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • n

   Tusind tak. Mange retter mig i mine opslag. Men jeg er ikke den bedste til ord og grammatik. Så sådan må det være. Håber du kan bære over med de små fejl. Dejligt du følger med.
   Trine<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk lavet!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Trine, synes din blog er mega fed! Ville bare lige vide hvor høj du er haha. Måske et mærkeligt spørgsmål, men tænkte bare på det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rachel

  Det her var et godt innlegg, stå på! Du er forresten nydelig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så spændende at følge dig i Paradise hotel! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paradise hotel - Begyndelsen