Mit ophold på Paradise Hotel

Paradise Hotel er styret af følelser

Lenny vandt 500.000 kr.

Del 3

Den sidste parceremoni, inden Mathias forlader Paradise Hotel: Jeg troede, at Lenny talte sandt. Alligevel kunne jeg mærke en dårlig fornemmelse i min mave. Mathias vidste jo inderst inde godt, at det måske var hans tur til at ryge ud. Men Mathias havde jo også en drøm om at komme tilbage til Paradise Hotel næste år. Hvilket jo ikke kommer til at ske, nu han har mig, “hihi”!
Da Lenny tog papiret frem med mit navn, tænkte jeg bare: FUCK! … Jeg prøvede virkelig at holde alle tårer inde i mig. Min hals begyndte at gøre ondt, og jeg kunne mærke det pressede på. Rikke stillede mig et spørgsmål.
Inde i mit hoved tænkte jeg bare, at jeg skulle tage mig sammen. Men jeg kunne jo ikke engang snakke, uden jeg begyndte at tude. Tankerne gik frem og tilbage. Jeg var bare så megaskuffet. Når jeg bliver sur, så er jeg den type, der begynder at græde. For jeg bliver mere skuffet end sur.

Man glemmer at Paradise Hotel er et spil. Man bliver så hurtigt glad for alle personerne. Tro mig, jeg var også begyndt at kunne lide Lenny. Men lige i dette øjeblik ville jeg have ham LANGT væk. Jeg ville have ham ud, og det kunne ikke gå hurtigt nok! Da Mathias røg ud, gik det virkelig op for mig, hvad han var kommet til at betyde for mig. Så den var hård.

Lenny, Mathias og jeg i dag: Mange af jer har spurgt, hvordan Mathias og jeg har det med Lenny, efter vi er kommet hjem. Vi har det begge to rigtig godt med Lenny. I Mexico er man sur, fordi det er svært at forstå. Men da jeg kom hjem vidste jeg jo godt, at det var et spil. Man skal altid huske, at Paradise Hotel er et spil, hvor man kan vinde penge. For nogen er det bare vigtigere at vinde Paradise Hotel og få penge med hjem. Det mest vigtige for mig var at få en fed oplevelse. Lenny er et rigtig rart menneske. Han har meget travlt, så vi ser ikke så meget til ham. Men han har været god til at spille spillet. Så klap på skulderen til dig, Lenny!  Mathias og jeg er hvert fald glade for, at vi stadig er rigtig gode venner med Lenny i dag.

Lenny vandt 500.000 kr: Det er fedt for ham, at han vandt alle pengene. Fedt han smed kuglen! Jeg blev så glad, da han smed kuglen. For Tine fortjente virkelig ikke de penge. Sorry to say. Men af de to var det jo 100 % Lenny, der fortjente de penge. Det var det sjoveste da Lenny smed kuglen. Alle var helt mundlamme. Man kunne bare se, at alle havde et smil på deres læber. Tror ikke Tine var særlig tilfreds. Andet end at hun var stolt af at vinde den titel, hun ikke fik noget beløb for. Hun græd en del, men det tror jeg alle ville gøre i sådan en situation. Tænk at se 500.000 kr. ryge lige foran en. Kun fordi en person, man troede, man kunne stole på, fucker det hele op. Paradise Hotel er et vanvittigt spil. Nu skal jeg jo også være sød ved Tine. Men siger bare min mening. Vi havde en fest over Lenny vandt.

Hvad vandt jeg?: Jeg vandt ikke Paradise Hotel, desværre! Men jeg synes, jeg har vundet noget, der er endnu bedre. Jeg vandt nemlig kærligheden. For mig er kærlighed stærkere end penge og en eller anden titel, som bliver glemt med tiden. At jeg var så heldig at finde Mathias på hotellet, at jeg kunne tage med ham hjem til Danmark, og have ham ved min side den dag i dag – dét er at vinde for mig. For det er altså ikke hver dag, man finder en som ham.
Så ja … Jeg har vundet Mathias. For mig er det den bedst præmie, jeg kunne vinde!
Så jeg siger tak til Tv3, det er jo deres skyld, at vi to kom med i Paradise Hotel.

Fandt lige et par søde billeder, I lige skal have med!

Se lige, hvor megasød og glad Mathias er her. Jeg tror Rikke stiller et af hendes mange spørgsmål, som omhandler mig.

Fra premieren i København. Så søøøøødt, altså! Var så nervøs, da vi skulle fortælle, at vi var blevet kærester i Danmark.

Del 4: kommer til at handle om min tid på hotellet, efter Mathias røg ud. At jeg skulle tage nogle valg, smide min søde ven Nicolaj ud og følelsen af at ryge ud lige inden finalen.

Kram Trine <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit ophold på Paradise Hotel