9 ting der altid er i min makeuptaske

Den sidste tid på hotellet

Når nye venskaber mødes på Paradese Hotel.

Folk ryger ud: Nicolaj ville gerne stå med mig. Jeg synes han virkede som en rigtig fin fyr. Men jeg havde jo ikke noget forhold til ham. Han var ny på hotellet. Jeg vidste ikke, om jeg kunne stole på ham. Men da jeg fik muligheden, valgte jeg, at Nicolaj og jeg skulle stå sammen.

 

Trygheden forsvandt: Mathias var ude. Jeg følte mig ikke tryg på samme måde mere. Men jeg ville bare IKKE ryge ud. Jeg er ikke den type der giver op, jeg kæmper videre. Selvom det var megahårdt, ville jeg gerne bevise, jeg godt kunne. Også selvom jeg følte mig alene til sidst.

 

Poker: Jeg kunne vælge at rede Cecile ved at sige kodeordet, All in. Eller jeg kunne vælge at rede Elina ved at sige, kodeordet var, poker. Jeg vidste godt, hvad jeg selv ville. Men jeg tænkte også på, hvad de ander ville. Alle de andre piger ville gerne have Cecilie på hotellet. Elina var jo farlig for de andre piger og er en smuk pige. Og ja, hun er bare megasmuk, og det er der mange piger, der ser som en trussel. Hun havde jo drengene, hvor hun gerne ville. Men for mig var hun en rigtig god veninde, som jeg rigtig gerne ville hjælpe. Jeg overvejede mange gange at lytte på dem, men jeg kunne ikke undvære Elina på hotellet. Jeg følte hun, ud over Fie var den eneste pige, jeg kunne stole på. Så jeg valgte at sige poker for at rede mig selv og Elina. Det gik op for mig, jeg faktisk selv kunne ryge på den. Hvis nu Elina sagde All in, så var jeg fucked! Så jeg var rigtig nervøs.
Vi kom tættere på finalen jeg havde fået lov at beholde Elina på hotellet, hvilket jeg var så glad for. Elina og jeg havde det rigtig godt på hotellet. Så hvorfor skulle jeg sende hende hjem?

 

Den sidste parcermoni: Jeg var SÅ nervøs, kan jeg huske. Jeg stod ikke med min drømmepartner. Min drømmepartner var jo røget ud. Nu havde jeg Nicolaj. Men jeg ville ikke stå med Nicolaj i en finale. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Jeg havde alle i tankerne Isac, Jonas, Tobias og Nicolaj. I en finale ville jeg bare stå rigtig svagt med Nicolaj. 
Jeg havde Nicolaj og Tobias bag mig til den sidste parceremoni. Jeg valgte at sende Nicolaj hjem. Jeg følte ikke, at jeg kunne stole på ham. Jeg havde en dårlig fornemmelse i maven, derfor valget jeg Nicolaj fra. Jeg valgte Nicolaj fra, fordi jeg ikke stolede på ham, da jeg kun havde kendt han i en uges tid. Han kendte ikke mit spil. Han havde ikke set Mathias og mig spille sammen. Han anede ingenting om mig. Han var fremmede for mig. Så derfor valgte jeg ham fra.

Hvodan har jeg det med Nicolaj i dag?: Sjovt nok bor jeg med Nicolaj i dag. NU kender vi hinanden rigtig godt og er en af de allerbedste venner i mit liv nu – derfor er Paradise Hotel et spil. Jeg tænkte på, hvordan jeg kunne komme langt, og det var ikke med Nicolaj. Hjemme i Danmark er vi allerede kommet meget længere, end jeg nogensinde havde troet, vi skulle komme. Nicolaj er nok blevet det man kalder min bedste kammerat. Han er så rart et menneske. Han hjælper mig med rigtig mange ting. Nicolaj og jeg træner også rigtig meget sammen. Vi begge to går op i at holde os i god form. Meeeeeen, vi har da også vores tider med for meget kinderslik. Ja, og selvfølgelig alkohol og fester. Men det skal man også have lov til. At få en så god kammerat, betyder også at det aldrig er for sent at møde nye venner, veninder osv. Paradise Hotel har givet mig rigtig meget. En ny rigtig god kammerat som Nicolaj, som jeg sætter rigtig stor pris på. Tak for dig, Nico!

Derfor valgte jeg Tobias: Jeg valgte Tobias, fordi han kendte mig bedre. Han vidste hvordan Mathias og jeg havde spillet spillet. Det var bare så vigtigt for mig, at han vidste, hvordan jeg så hele spillet. Han kendte mig selvfølgelig ikke 100 % – men han havde da set, at jeg havde været ærlig overfor folk. Jeg ville faktisk gerne til en finale med Tobias, men det blev det aldrig. Tobias røg ud, og han tog Elina med. Der følte jeg mig færdig. Hvad skulle jeg gøre? Nu havde jeg kun Isac. Nu var alle dem jeg kunne stole på væk.

 

Finaleugen: Jeg siger bare viiiiiiiiiiiildt! Jeg kom i finaleugen. Hvem havde lige troet det? Ikke mig, hahaha. Jeg var så glad. Jeg tænkte bare – nu skal jeg fanme vinde det her! 
Meeeeeen, det kom så ikke til at ske. Jeg røg ud som den mindst værdige person. Øv bøv. 


Synes jeg selv jeg var mindst værdig? Nej, selfølgelig synes jeg ikke det. Jeg synes helt klart, jeg var værdig til at stå i finalen. Jeg synes lidt, jeg havde tabt over pigerne. Jeg havde det så skidt med, at det var Tine, der stod der istedet for mig. Nadja fortjente det i mine øjne. Jeg ville så gerne stå mod hende i en finale. Jeg var så skuffet over, at det var Tine. Jeg synes ikke, Tine havde forstjent det. Jeg har ikke ondt i røven eller noget. Jeg er bare ærlig om, hvad jeg synes.
 Jeg synes, jeg skulle have stået der istedet for Tine. 
Men nu det kom til stykket, så var det fedt, at Lenny smed kuglen.

 

Paradise Hotel 2018 var et eventyr som sluttede godt: Det var over alle mine forventninger. Jeg havde aldrig i mit liv troet, at jeg skulle få sådan en oplevelse.  Det er en oplevelse, TV3 har givet mig. Tak igen til TV3. Hele Mastiff, som står for at lave Paradise Hotel har været rigtig gode til deres arbejde. Tænk, at jeg har fået lov at prøve, det jeg har prøvet. Det kan jeg være stolt af. At jeg har mødt nogen venner for livet, en kæreste, som jeg skal leve resten af livet sammen med. Det er helt viderunderligt. Jeg kan kun anbefale det til alle, som sidder derude og overvejer at melde sig til. 
Selvom man måske sidder og frygter en masse ting. Så skal man bare springe ud i det. For det er pissefedt. Jeg har intet fortrudt, og det gør I sikkert heller ikke.

 

Bag kammerane: Alle menneskerne, som man ikke ser i tv’et, er der for at hjælpe os. De var så søde. Når jeg var nede at blive interwievet, følte jeg mig altid godt tilpas. Hvis der var noget, kunne man altid snakke med dem, og de ville altid hjælpe.

 

Tusind tak, fordi at i alle har ville læse med og følge min rejse fra start til slut.


Nu vil der komme en masse spændende news op om Mathias og mig. Mit liv i lejligheden med Elina og Nicolaj og en masse mere. 

Så glæd jer. Der er allerede sket en masse helt nyt som jeg ikke kan fortælle jer om lige nu. 

 

knus Trine <3.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 ting der altid er i min makeuptaske