Lidt til alle sushielskere

Skuffet

Har I prøvet at blive rigtig skuffet før? Skuffet over en person, I troede, der aldrig ville skuffe jer?

Jeg har haft en oplevelse, som jeg desværre aldrig glemmer.
En veninde, der betyder så meget for mig, som bare forsvinder. En veninde, som jeg ville gøre alt for til hver en tid.

Hun er helt sin egen. Vi er meget forskellige på mange punkter. Men alligvel synes jeg, at vi fungerer rigtig godt sammen. Jeg hjalp hende med mange ting og følte faktisk, at vi var rigtig tætte.
Selvom vi ikke snakker så tit, som veninder måske gør. Så kunne vi hygge og slappe af, når vi var sammen. Tiden gik og jeg fandt ud af, at hun var en helt anden person. Der gemte sig rent ud sagt en forkælet møgunge inde bag det søde ydre.

Aldrig har jeg mødt en person som tænker så meget på sig selv. Jeg har altid selv været et menneske, som tænker rigtig meget på andre. Hvilket ikke altid er godt, fordi det somme tider går ud over mig selv. Desværre er der bare nogen folk, som tænker mere på sig selv, end på andre mennesker.
Der har jeg nok bare lært af mig selv og min familie – man skal tænke på andre.
Jeg tænker oftest på andre før mig selv. Dog har jeg lært, at jeg også skal huske at have mig selv med. Et venskab som dette har lært mig rigtig mange nye ting. Tænk, at hun kan være så ligeglad, det fatter jeg ikke. Med ordet ligeglad mener jeg, at man ikke taler bag om ryggen på hinanden. OG man stjæler ikke! Tænk, at jeg skal finde ud af, at hun “låner” mit tøj. Jeg er faktisk pisse ligeglad. Men dét, at hun skjuler det… Det er forfærdeligt.

Med det her korte indlæg vil jeg fortælle, at man ikke altid kan stole på selv det bedste menneske.
Vi bliver ofte skuffet i livet. Men vi skal være stærke og komme videre. For de vigtige mennesker i dit liv vil altid være der for dig. Selvom tiden går op og ned, så er de altid ved dig.

Knus Trine <3
Mange tanker til jer alle, som læser med <3 

15 kommentarer

 • Jeg har været udsat for noget lignende. Hende jeg så som min bedste veninde, siden folkeskolen (er 29 nu), valgte at slå hånden af mig.. som jeg oplever det. Hun begrundede det med, at hun synes vi var vokset fra hinanden og ikke havde noget at snakke om når vi endelig sås. Det var altid mig der spurgte om vi snart skulle ses og tilbød at komme til hende. Hun afslog eller aflyste når tiden kom. Hun valgte mig fra og har ikke snakket med hende siden sidste år. Det gør rigtig ondt når man har uendeligt mange minder med vedkommende. Men vi er stærke og vi kommer videre ❤ Krammer herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det Elina?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Øv en skod oplevelse!
  Jeg er selv en person der tænker på andre før jeg tænker på mig selv – og det giver desværre rigtig ofte bagslag da folk bare udnytter ens gode hjerte, hvis man kan sige det sådan..!
  Med tiden er jeg heldigvis blevet bedre til at bare at lukke helt af for den slags personer.. de er bare ikke værd at have i sit liv❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejla

  Jeg håber du er okay Trine og jeg følger mega meget med på dit liv på insta og på bloggen det er mega hyggeligt fortsæt det gode arbejde😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Skjollander

   Jeg er helt okay. Mange tak. Det sætter jeg eget stor pris på. sig til hvis der er noget bestemt du gerne vil høre om. så skriver jeg måske om det her på bloggen :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Uha Trine
  Lyder ikke til og være en særlig god veninde du havde der. Men ved du hvad du bliver stærker og stræker nu mere du bliver skuffet. 😍
  Uha kender det så hpdt. Man tænker på aller andre før du tænker på dig selv. nej og man får ikke et tak el et klap på skulderen bagefter. Pas på dig selv. Og lad ikke nogen pisse på dig. 💞💞💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Det er rigtig dejligt at kunne læse om dine oplevelser og måske også lære noget af dem😀😀 fedt at du deler ud af din viden❤️😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie viola

  Elina 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Max

  Hvem er det? er det Elina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Øv en oplevelse Trine.Godt du er så positiv altid og tager det så pænt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Det er desværre oftest sådan for godhjertede mennesker, som altid tror på det bedste i folk 🙁 men heller det end altid gå og tro det værste.. Jeg er ked af at du skulle opleve det, det er aldrig sjovt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Kender det så godt selv!
  Hvor har jeg dog haft mange veninder som i sidste ende har vist sig at være falske. Her for nyligt har jeg mistet kontakten til en gymnasie veninde uden rigtig nogen grund. Hun har slettet mig alle steder på sociale medier og jeg har ingen ide om hvorfor. Vi var virkelig tætte, eller det troede jeg, men det var åbenbart en kæmpe løgn. Hvor føler man sig bare dum, ik?
  Synes godt nok det kan være en udfordring at finde ægte veninder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Skjollander

   Det kan nemlig godt være en udfordring. Men man kan hurtig mærke hvem de rigtige veninder er 🙂 !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Det lyder som en træls oplevelse! Og det lyder super skønt at du lærte noget af det, og man kan også nemt mærke på dig, at du er typen der tænker på andre først 🙂
  Hav en god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Skjollander

   Dejligt at du læser med. Man lære altid af de små fejl. God dag til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt til alle sushielskere