Flytter ud

Til alle kødelskere

KÖD Aarhus

 

Inviterede lige Mathias med på KÖD i sidste uge. Det var noget mad, som faldt i god smag hos ham.
Når han får kød, er han en glad mand. Jeg tror, de fleste fyre er vilde med kød.

Vores bord.
Rigtig hyggelige omgivelser. Er vild med den hyggestemning, der er. Så kan jeg føle mig hjemme, også selvom det er et lidt finere sted. Jeg kan godt lide, at jeg kan være nede på jorden og nyde maden. Når jeg ikke selv skal lave mad, så skal jeg kunne nyde det fuldt ud.

Start snack.
Viiiiiirkelig lækkert. Det her SKAL I prøve. Den mayo, som man kan dyppe brødet i, er blevet en af Mathias´ og mine egne favoritter. Den smager så godt, og vi fik spist ret meget af den.
Det er en hjemmerørt senneps/estragon-mayo med grov sennep. Muuuuuuums!

Forret, som er Jomfruhummer ravioli. Er vild med alt fra havet. I kan tjekke deres menu ud her.

 

Hovedret, som er mørbrad med en masse lækkert tilbehør. Vores stykke kød var helt perfekt stegt. Det var rosa, lige som vi begge kan lide det.

Lige et rigtig bloggerbillede til bloggen. Min Mr MUM <3.
Vi blev begge meget mætte. Rigtig lækker mad vi fik. Vi er meget tilfredse med besøget ved KÖD.
Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi kommer der. Mathias er en stor mand, og han kan spise meget mad. Han blev meget mæt, så det kan kun være et godt tegn. KÖD er et hyggeligt sted, og der er noget for en hver smag. Folk, der arbejder der, er rigtig søde og hjælpsomme. Det er en oplevelse værd.
I kan tjekke deres hjemmeside ud her.

Knus Trine <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flytter ud