Til alle kødelskere

Hvem havde troet, jeg skulle møde min enste ene på Paradise Hotel?

Kender I det, når alt bliver vendt om til noget, I aldrig troede kunne blive virkelighed?

Lidt om min fortid … Jeg er opvokset i Aalborg-området og har boet der, fra jeg var 0-20 år.  Jeg flyttede med min ekskæreste til København og boede der ovre i næsten 2 år. Det havde været min store drøm altid – at bo i København med et rigtig godt job. Jeg arbejdede ved Frisør Stuhr i Charlottelund, og det var et job, jeg blev rigtig glad for. Jeg har altid flyttet for mit job og min karriere. Jeg følger mine drømmer, og mit job har jeg altid vægtet meget højt. Det er rigtig vigtigt for mig, at jeg er glad for mit arbejde, og at jeg føler jeg lærer noget nyt og bliver dygtigere og dygtigere hver dag.

Jeg flyttede til Århus, fordi jeg fik tilbudt en chefstilling som dagligleder i frisør Poul M i Århus. Jeg er selv udlært i Poul M i Aalborg. Jeg havde ikke svært ved at beslutte mig, for jeg ville rigtig gerne have mere ansvar. Det gjorde, at jeg sagde farvel til både mit gode job i København og min ekskæreste. Jeg fandt ud af, at jeg valgte ud fra, hvad jeg selv ville i mit liv, og ikke hvad vi ville.
Jeg kunne ikke se en fremtid med ham pga. af mange ting. Et forhold på 5 år var slut, og jeg flyttede til Århus og startede på en frisk. Jeg kunne mærke, jeg var i en periode i mit liv, hvor jeg skulle træffe mine egne valg. Jeg havde brug for at være mig selv og udleve mine drømme alene og ikke sammen med en anden.

Tiden gik, og jeg følte mig faktisk som en lidt kedelig person. Der skulle ske noget sjovt i mit liv.
Jeg er jo kun ung en gang i livet, og det skal man huske at nyde. Det var der, Paradise Hotel kom ind i billedet. En aften meget spontant, meldte jeg mig til.
Jeg havde ikke nogen tanke om at finde kærligheden på daværende tidspunkt. Jeg skulle bare give den gas og ikke have så meget at tænke på.

Men så kommer Mathias ind i billedet, som jeg er blevet kærester med. Han gjorde et eller andet ved mig, som jeg kunne mærke føltes helt perfekt. Han er den eneste person, jeg har mødt, som har fået mig til at føle, som jeg føler i dag. Han er den perfekte kæreste, og jeg ville ikke ønske mig andet end ham.

Han har fået mit liv vendt lidt på hovedet. Hvilket er en god ting. For med ham kan jeg se fremtid på en anden måde end før.
Jeg har lyst til alt samme med ham. Han har fået mig til at føle kærlighed som, ingen har fået mig til at føle før. Jeg glæder mig rigtig meget til fremtiden med ham.
Men lige nu nyder jeg bare at være glad i hans selskab. Det er dejligt at have fremtidstanker. Men det vigtigste er, at man har det godt i nuet. Jeg er gladere end nogen sinde før, og det er jo fordi, jeg er lykkelig. Tænk, at jeg kan være så heldig, at en person kan gøre mig så glad. Det forstår man jo sket ikke.

Det var så lige lidt om mit kærlighedsliv. Det kan godt være, det er lidt sukkesødt. Men jeg synes, at folk skal vide, at kæreligheden er der ude et sted. Alle skal nok finde den en dag, når man mindst venter det.

Der vil snart komme en god nyhed op på bloggen. Noget jeg næsten ikke kan vente med at fortælle. For det gør mig rigtig glad indeni, når jeg tænker på det.
– Tak, fordi I læser med.
Knus Trine <3.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til alle kødelskere