Hvem havde troet, jeg skulle møde min enste ene på Paradise Hotel?

Min hud!

Den perfekte hud

Reklame – Clinique Cisto

Jeg tror der er rigtig mange der kæmper for den perfekte hud. Vi alle drømmer om at have et helt rent ansigt, uden urenheder og rynker. Vi vil gerne være naturlige. Jeg er ikke perfekt. Der er altid et eller andet ved os selv vi gerne vil lave om. Min hud er en ting jeg prøver at forbedre. Ingen er perfekte, men vi alle prøver på at føle os perfekte.
Cecilie er ejer af salonen Clinique Cisto som ligger i Odense centrum. Det er hende som skal hjælpe min hud til perfektion. Så jeg er meget spændt på at se fremgangen gennem forløbet.

Efter jeg kom hjem fra Mexico har min hun fået en masse pigmentfejl.
En af grundene er fordi jeg ikke brugte solfaktor mens jeg var i Mexico . Derfor er det vigtigt at beskytte ens celler mod uvA og uvB.

Jeg er startet på et forløb, hvor Cecilie vil formindske mine pigment forandringer.

Før billedet. 
Det er meget grænseoverskridende at vise jer. 

Jeg bruger produkter fra pH formula til at rette op på mine hudproblemer. Jeg bruger deres Serum som hedder M.E.L.A. recovery. Den er lavet til hyperpigmentering, og med til at formindske det.

Dette lys som bliver brugt på billedet er en IPL laser. Den er også med til at formindske pigmentfejlene.

Jeg får frugtsyre behandlinger fra pH formular i samme omgang. Det giver en maksimal effekt.

Lige et billede af Mathias hvor han får en kølende maske på. Cecilie laver også behandlinger til mænd. Mathias er blevet rigtig bidt af det. Han nyder det, og får slappet helt af. Tror de fleste mænd vil elske det, når de først har prøvet det en gang.

Cecilie er meget dygtig, og et rigtig behageligt menneske. Hun lytter og forstår. Jeg føler mig velkommen, og i godt selvskab når jeg er ved hende. Hun er et besøg værd.
I kan booke tid –
HER
Hvis i skriver 20Trine når i booker får i 20 % på jeres behandling.Den kan kun bruges 1 gang pr person. 

Jeg glæder mig til at se om i kan se fremgang i forløbet. Jeg vil lave et blogindlæg om forløbet når min hud er faldet mere til ro. Så i kan læse om min mening, og hvad der har været godt ved det.
Indtil nu har det kun været godt, så jeg ser frem til at besøge Cecilie på hendes klinik igen snart.

Knus Trine <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem havde troet, jeg skulle møde min enste ene på Paradise Hotel?