Flytte Flytte Flytte

Efterår

Hvad skal man tage på i denne tid?

Nu er det bleve efterår. Hvad skal vi gå i?.
Jeg sætter mine egne ting sammen, som jeg godt kan lide det.

Er vild med det mørk look. Synes det ser stilet ud, og man kan pifte det op med en taske med farve. Jeg er mest til farvet tøj, især alt med rosa, pink og lyserøde farver. Men den tid vi går i møde, bliver farverne lidt mere dæmpet. Min ynglingsfarve er lyserød. Så jeg kommer sikkert til at gå en del i den farve, også selvom vi går en koldere og mørkere tid i møde.

Taske: Noella – her  /  Nederdele: Noella – her   /   Bluse: Dressforsusccess – her

 

 

Mange efterårs knus fra mig til jer <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flytte Flytte Flytte