Mega Kup Aalborg - Sælger mit tøj

Historien om min tatovering

Som man ikke kan se på mit billede, så er jeg opereret for den rygsygdom, som hedder skoliose.

 

Skoliose: Det er en rygsygdom, hvor at ens ryg bliver skæv. Man kan få den i små grader eller større grader. Det kommer oftes i puberteten, hvor man vokser. Det rammer mest høje, slanke piger.

Hvordan opdagede jeg det: Jeg gik på efterskole i 9. klasse. Da jeg var midtvejs i mit efterskoleophold, fandt jeg ud af min ryg pludselig havde forandret sig. Min ryg var ikke særlig pæn.
Jeg gik til lægen, men han sagde, at det var en fiberspringning, og at jeg skulle holde mig i ro.
Jeg tænkte, han må jo have ret, nu han er uddannet læge. Så jeg mente, det nok ville gå i sig selv.

2. lægebesøg: Det gik stærkt, og jeg tog til lægen igen. Der sagde lægen noget helt andet. Jeg fandt ud af det var ret alvorligt, og at jeg havde skoliose, som er en sygdom, hvor man får skæv ryg.
Jeg troede slet ikke, det var så slemt. Men det viste sig så at være noget helt andet, end jeg troede.

Jeg var på sygehuset, og lægerne sagde, at det ville være en god ide at overveje en operation. Min ryg var 60 grader skæv. De foreslog, at jeg ville kunne få lavet en operation, hvor de retter min ryg ud.
Det var en meget stor beslutning. Men jeg var ikke i tvivl, for jeg havde fået at vide, det ville blive værre med tiden. Ingen mennesker gider have så skæv ryg, at de skal glo ned i jorden retten af deres liv.

Operationen: Det gik rigtig godt. Den tog 6 timer. Jeg havde fucking ondt i min ryg, da jeg vågnede. Jeg har lidt glemt smerterne nu. Men jeg kan huske, det gjorde ondt! Jeg skulle op og prøve at gå et par dage efter operationen. Inden operationen var jeg 170 cm høj, og efter var jeg 174 cm høj. Så jeg var vokset 4 cm efter operationen. Min ryg er kun 10 grader skæv i dag. Jeg kan huske følelsen af, at jeg pludselig var helt stiv i min ryg. Følte nærmest jeg havde et bræt i min ryg, som gjorde, jeg følte, jeg ikke kunne bevæge min ryg, fordi den var helt ret.
I dag er jeg så taknemlig for der findes så dygtige læger i Danmark, som kan lave så smukt et stykke arbejde. Så pyt, med at min ryg den er stiv, som et bræt nu. Jeg er frisk og rask, det er det vigtigste.

Min tatovering: Bestyder rigtig meget for mig. De af jer, som har set med i Paradise Hotel ved også, at jeg går MEGET op i mit udseende. Derfor betyder min tatovering rigtig meget, fordi jeg kan gemme mit ar væk og kigge på min ryg med et stort smil. Det er dejligt, jeg kan glemme, hvad der er sket og istedet tænke på alt det gode. Hvor stærk jeg har været hele vejen igennem.
Jeg vil rigtig gerne inspirere andre, som har skoliose eller rygproblemer. Med min oplevelse, kan jeg fortælle en masse positive historier. Jeg synes selv, det har været rigtig hårdt og bestemt ikke let.
Men jeg har det fantastisk i dag. Defor vil jeg rigtig gerne hjælpe andre i samme situration, som jeg selv har været.
– Jeg leder efter en dygtig tatovør. Jeg vil meget gerne have lavet min tatovering helt færdig nu.
Der mangler stadig nogle ting og noget, jeg gerne vil have dækket. Så hvis I kender nogen, må I meget gerne skrive til mig.

Mange af jer har spurgt ind til min ryg og tatovering.
Jeg håber I fik svar på lidt her.
Knus Trine <3.

15 kommentarer

 • Britt sommer

  Tattoo corner Johnny skov i overgade i Odense han er røv dygtig
  Han er osse på FB

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Trine.
  Jeg havde selv skoliose engang, blev opereret for 4 år siden for en 70 grader skæv ryg. Jeg fik dengang at vide, at det var en meget typisk ung-pige sygdom, men jeg har indtil nu ikke hørt om andre der har haft det.
  Jeg er så glad for jeg blev opereret for det dengang, men jeg har dog desværre haft nogen mén af det efterfølgende.

  Tak fordi du deler din historie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Skjollander

   Hej 🙂
   Så mange er der ikke der får sygedommen i denne grad du har. God weekend.
   Knus her fra <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hey
  Synes du sej du står frem med dit handicap jeg har selv skoliose desværre kommer mit af sjælen form for muskelsvind og jeg var også under kniven men da åbenet mig var jeg for tynd og skæv til ku blive rette op desværre dog gjort lægen jeg grene ikke skulle blive mere skæv end de 80 % jeg
  Da var yngre var jeg meget flov over min ryg den jo tydligt skæv og det hæmmer mig i mange ting fx det med gå lang kan jeg ikke får ondt i nakken
  Men jo ældre jeg blivet jo mere har lært acppter min sygdom og da fik valgt om lægerne ku ratte mig op ved knæk hele min ryg og samle den igen men at der 80 %chance for jeg ville blive lam ja så lærte jeg ret hurtigt det helt okay være som jeg var for jeg mobil jeg kan passe mit hus gå ud shoppe og ik mindst passe mine katte stædighed har været min vej til opnå det ville i livet en dum sygdom skal ikke holde mig fra mine drømme
  I øvrigt syens du var den bedste i paradis hotel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Skjollander

   Hej<3.
   Dejligt at læse din historie. Fedt at du har en masse ting i livet der kan motivere dig, det er vigtigt!.
   Trine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla wiuff

  Vil helt klart anbefale Black forrest tatovør i Odense. Tjek deres facebook, specielt Mie der virkelig virkelig dygtig😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Er det en metalstang sy far fået i ryggen
  Jeg kender en det havde skæv ryg og blev opereret så blev hun højere og har nu klassens bedste stol altså lærenens stol men det har nok været træls for hende ikke kunne sidde på normale stole og hver gang der kom enn
  Ny vikar troede de ikke på hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Jensen

  Jeg kan helt sikker anbefale dig Søhus Tattoo inde i Odense C, lige bag magasin.
  De er så dygtige, og jeg har fået lavet tre tatoveringer derinde, hvor den ene af dem var coverup fra en anden tatovørs værk.
  Så helt sikkert tjek dem ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Sikke en fin cover up af dine ar. Men hvis den skal laves færdig af nogle rigtig dygtige mennesker, syntes jeg du skal kigge forbi Color Perception Tatoo lounge i Aalborg. Tjek dem eventuelt ud på facebook 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Trine.
  Fik lig læst dit opslag omkring din tatovering, og blev ret overrasket over at du har scoliose, nok fordi jeg slet ikke kan se det. (Pga din operation og dermed også sin flotte tatovering som dækker aret)
  Jeg har selv scoliose, sys selv det er ret slemt, for man kan tydeligt se det op min holdning når jeg sidder og går. Kan desværre ikke huske hvor mange grader min ryg er skæv. Jeg blev anbefalet for en del år siden, ikke at få en opearation, da lægen mente at min ryg ville kunne blive stiv i det.

  Har du et billede af din ryg inden operationen, som du måske har lyst til at dele? Det måske ret grænse overskridende og det er også helt okay hvis du ikke har. Jeg har selv lagt et billede ud på min Instagram, hvor man virkelig kan se hvor skæv min ryg er, hvis du er nysgerrig på andres rygge med scoliose. 🙂

  Mvh Susie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Skjollander

   Hej Susie.

   Min ryg er også stiv. Men jeg har lært at leve med det. Jeg har en normal hverdag i dag.
   Jeg har ikke et eneste billede af min ryg inden og efter operationen. Bliver lidt bange når jeg tænker på det.
   Er oftes bange for at det pludselig skal ske igen. så denne tanke gemmer jeg væk.

   Vil jeg kigge når jeg har tid.
   Trine.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susie Andersen

   Hej Igen.
   Øv din ryg er stiv i det. Men jeg ville personligt, tror jeg, hellere have en lidt stiv ryg, end den holdning min ryg har. Sys jeg ser det mere og mere, men sys jeg er for “gammel” til en operation nu.
   Så i mange år, har jeg benytter mig af “kranio sakral terapi”, som har haft hjulpet mig, når min ryg har “siddet” fast. Terapien, kan faktisk også hjælpe med at rette ryggen op. Min daværende behandler, blev swlv behandlet af en, hvis datter også havde scoliose, hvor det faktisk “gik væk”. Datteren var jo os i den situation, at hun kunne få behandling gratis flere gange om ugen, for at holde ryggen på plads.
   Så det kan jeg anbefale som et supplement til træning, hvis ryggen er øm og har brug for en “kærlig” hånd. Dog skal man finde en behandler, med kendskab til vores “problem”.

   Susie 🌸

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

   Via en operation er det jo lige præcis meningen at ryggen skal blive “stiv”. Er selv opereret for skoliose – kan ikke huske hvor skæv jeg var, men på et år ændrede min skævhed sig hurtigt, så derfor blev jeg anbefalet en operation. Jeg har 2 plader/stænger og 20 skruer i ryggen – som jo har til formål at rette op på rygsøjlen. Det er dog ikke noget jeg mærker som generende i min dagligdag. Nærmere tværtimod. Nu går jeg i stedet bare altid med ret ryg. 😅👌

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikolaj

  Hej Trine
  Ville forslå Golden inksters odder de er supper gode både til at ratte tatoveringer og til at lave nye

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Krone ink odense…. Hun er vanvittig dygtig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mega Kup Aalborg - Sælger mit tøj