Mine Ekstensions <3 <3

M3 Panel

Reklame for M3 Panel.

Nu er det snart gavetid.

Vi skal købe rigtig mange gaver fra november til december. Derfor vil jeg fortælle jer om noget supersmart, som I kan bruge, så det bliver lidt nemmere.
Jeg synes personligt også, det er noget, som gør det hele lidt sjovere.
Følg med her, og læs med, så du nemt kan se, hvordan du gør.

Men hvad er M3 Panel egentlig for noget? I er sikkert mange som sidder og tænker, hvad det går ud på … Kort forklaret, så er det en måde du kan spare penge på julegaver. Det lyder jo ret smart, ikke? Men det bedste af det hele er, at du kan tjene point på at besvare spørgeskemaer. De point du tjener, kan du shoppe i din egen pointshop. Det er den måde M3 Panel fungerer. Jeg synes, det er mega smart.

Først skal du smutte ind og tilmelde dig M3 Panel her. 
Når du har tilmeldt dig, er det ellers bare at komme i gang. Jeg er selv kommet godt i gang.
Som medlem af M3 Panel modtager du spørgeskemaer, som du kan udfylde på din smartphone, tablet eller på din computer.

Som belønning får du point, som du kan bruge på gaver, lotterier, donationer og gavekort i Panelshoppen.
Det hele har ingen omkostninger for dig, og du bestemmer selv, hvor længe du vil være medlem

Panelshoppen er nem at bruge. Du finder den her.
Du skal bare klikke på de ting, du gerne vil bruge dine point på.
Personligt synes jeg selv, at gavekortene er de fedeste. For så kan du selv vælge, hvad du gerne vil købe, når du får dit gavekort tilsendt. Jeg er også vild med accessories-tingene. Der kan du nemlig få en masse pynt til håret. Jeg er jo frisør, så det er en ting, jeg kommer til at bruge mine point på.

M3 panel betaler fragten hver gang, hvilket jeg synes er rigtig fedt. Synes det er så nederen, når man skal betale for at få tilsendt sine ting. Så er det nemmere selv at gå ned i byen og købe det.

Jeg synes det er en stor fordel at være medlem af M3 Panel.
Jeg kan godt lide, at det er nemt at shoppe. Jeg kan sidde hjemme ved min egen computer og besvare spørgeskemaerne, og tjene point nemt. Shopping siger jeg aldrig nej til, men på den her måde kan jeg shoppe med god samvittighed. Det, at det er gratis, er et stort plus.

Jeg meldte mig selv til fordi, jeg var nysgerrig for at se, hvordan det fungerede.
Jeg tænkte, at det aldrig ville skade at prøve. Nu tjener jeg nemt point til en masse gode gaver.
Eller måske gaver til mig selv, hehehe. Jeg kan godt lide at købe ting til mig selv.
Et meget stort plus for mig er, at M3 panel betaler fragten for alt det, jeg shopper. Så sparer jeg også penge der. Jeg er jyde, så det lægger nok til mig, at jeg syne,s det er fedt at spare penge, hvor man kan.

Til sidst vil jeg fortælle jer, at I kan vinde et supergavekort til Gogift på 500 kr.
Det eneste I skal gøre er at tilmelde jer her. Så er I med i konkurrencen.
Vinderen findes d. 15. november, hvor vinderen vil få direkte besked fra M3 Panel.
M3 Panel hjemmeside her.

Held og lykke fra mig.
Knus Trine <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine Ekstensions <3 <3