Nyt program, nyt nyt nyt

Det perfekte jeg

Et lille budskab <3

Jeg laver et personligt blogindlæg om “det perfekte jeg”.

Jeg er et forbillede for rigtig mange søde mennesker. Det betyder rigtig meget for mig, at jeg altid er den perfekte udgave af mig selv.

Jeg skal både leve op til at være en god kæreste hele tiden, være en god chef overfor mine ansatte, huske min familie selvom vi bor langt væk fra hinanden (de bor i Aalborg) og være en god veninde – både overfor mine gode gamle veninder og mine nye venner. Og så skal jeg selvfølgelig huske alle mine skønne fans og følgere.
Jeg skal være god til at huske at deltage i alt det sociale – om så det forgår i Aalborg, Aarhus, Odense eller København. Jeg skal være god til at have overskud i mit liv, så jeg kan nå det hele.
En vigtig del af mig er også, at jeg ser godt ud – så det skal jeg også nå.
Alle de ting, jeg nævner, er noget jeg hele tiden tænker på, for at blive det perfekte jeg.

Jeg har altid syntes, at det kan være meget svært at være perfekt. Uanset hvad vil der jo altid være ting der gør, at man ikke er perfekt. Alle mennesker vil gerne være perfekte, også mig selv.
De fleste har sikkert fået at vide “Du er perfekt i mine øjne”. Men er man så perfekt?

At være kvinde i dag kan være virkelig svært. Tænk alt det, vi skal leve op til. Se nu bare Instagram. ALLE billeder er perfekte. Folk redigerer deres billeder, laver deres talje mindre og deres bryster større. Folk gør det fordi de gerne vil være perfekte. Men det kan godt være du fremstår perfekt på et billede. Men hvem er dit rigtige perfekte jeg så?

Det jeg gerne vil komme frem til er, at uanset hvordan vi ser ud eller opfører os, så er der ingen mennesker der kan være perfekte. Vi vil altid gerne prøve at leve op til det hele, og alt må gerne se perfekt ud udadtil.
Men det vigtigste er, at vi er det perfekte jeg, og at vi hviler i os selv.
Vi er alle sammen lige gode. Så længe vi prøver at gøre det perfekte kan vi bare ikke gøre det bedre.
Vi ser alle sammen pisse godt ud og gør det pisse godt på hver vores måde. På den måde er man det pefekte jeg og den perfekte udgave af sig selv.

Håber dette lille budskab kan åbne øjnene op for, at vi altså ikke behøver at være perfekte for, at føle os perfekte. Vi er jo gode som vi er.
Mange kvinder, der sidder derude og læser med, kan godt lære noget af dette.
Husk I er det perfekte jeg <3

Knus fra mig til jer <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt program, nyt nyt nyt